Få skräddarsydda VVS-tjänster i er BRF

Bor du i en bostadsrättsförening? Har man en bostadsrättsförening (BRF) står man ansvarig för altl det som föreningen äger gemensamt; alltså själva fastigheten, men inte de enskilda bostäderna i fastigheten. Som BRF har man ansvar för att det gemensamma (rören) sakerna som man har tillsammans ska fungera. Det kan vara allt från snöskottning, renovering av tak till trappstädning. Så är det med allt som har med de gemensamma rören att göra. Då gäller det att man får någon som kan VVS och som kan rycka ut om det skulle bli översvämning i avlopp, eller att rören behöver underhållas. Då kan man anlita ett rörmokarföretag som har som arbete att underhålla dem. På samma sätt som man kanske har IT-support, kan man få VVS-support.

Så fungerar det

Man avtalar med en rörmokarfirma om ett vissst antal timmar per månad som de ska lägga på att underhålla allt från läckande kranar, rörinspektioner, hantverkartjänster i BRF:ens bostäder. Då kan omfattande repartioner ingå som en service för alla medlemmar i BRF:en. En VVS-montör kan även ansvara för allt som rör bostädernas ventiler, rensa ur ventilernas rör, ansvara för att värmen fungerar som det ska. De kan rycka in vid översvämningar i kök och renovera köken. Skulle då större renoveringar krävas i någon medlems bostad, betalar de ur egen ficka, men kan då dra av för arbetet med hjälp av Rot-avdraget. På så sätt får hela fastigheten underhåll av både rören, elementen och ventileringen.

Anlita rörmokare i Uppsala

Är då BRF:en i Uppsala kan man alltid anlita detta företag. Varför då? Företaget är ett komplett VVS-företag som kan ge underhåll av både rör, ventiler och det som har med uppvärmning att göra. De kan renovera hela badrum och kök, om så behövs. De kan utöfra reparationer och underhåll inom hela Uppsala, och Stockholmsområdet. De har bra offerter och referenser. Om så skule behövas är de även duktiga på takläggning, takrenovering och tillbyggnader, liksom inredning och kan visa hur den i så fall ska se ut med hjälp av 3D ritningar. Då bir det mycket lättare för kunderna att se hur de olika inredningsförslagen skulle kunna se ut i den egna bostaden.

Sälja med homestyling

Skulle någon i BRF:en vilja sälja sin bostad, kan företaget även till och med ge homestyling som hjälper till att sälja bostaden för ett höge pris. Får BRF:en bostäderna sålda till bra priser, bidrar det till att göra dem mer attraktiva på bostadsmarknaden och ökar värdet på fastigheten.

16 Jul 2018