Blogg

RSS

Rätt ventilation i Stockholm - Håll dig och din fastighet frisk med korrekt ventilation

5 Jul 2023

Ventilation är en avgörande faktor för att din fastighet ska må bra och för att du ska hålla dig frisk. I Stockholm har man insett vikten av god ventilation och arbetar därför aktivt för att tillhandahålla ventilation som passar alla olika typer av fastigheter och användningsområden.

Få in luft utifrån för att byta ut den gamla inomhusluften

Det är ingen överraskning att det är viktigt att byta ut den gamla inomhusluften mot ny, frisk luft från utomhusmiljön. I din bostad kanske du enbart kan öppna ett fönster för att få det luftombyte som du behöver. Men även om du har öppet fönster, är det viktigt att ha rätt ventilation för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö.

Fläkt i köket och ventilation i badrummet

En fläkt ovanför spisen är standard i de flesta hem och ett sätt att undvika att stekos sprider sig i hela bostaden. Men för att undvika fuktskador i badrummet är det också viktigt att ha en god ventilation där. Så redan i din bostad har du minst två olika typer av ventilation. Men för att uppnå en fullständig ventilation är det också viktigt att ha ventilation i alla andra rum. På det sättet kan du ha upp till tre olika typer av ventilation i ditt hem.

Ventilation för företag - en annan nivå

Den ventilation som behövs i större fastigheter och på företag skiljer sig markant från den ventilation som är nödvändig i hemmet. Detta beror till stor del på att det handlar om större lokaler. Medan en ventil i väggen kanske räcker för en bostad behöver större lokaler kunna transportera ut luft från områden som saknar ytterväggar. Det kan också finnas behov av att ventilera farliga ämnen, vilket kräver filtrering av luften.

Mer om ventilation kan du hitta på denna sida: ventilationvästerås.se

Dränering i Västerås: Förebygg fuktskador och behåll ditt hus i toppskick

20 Jun 2023

Dränering av din fastighet är avgörande för att skydda den mot fukt och mögelskador. Bristande dränering kan orsaka översvämning, dålig lukt och skador på grunden. Men med professionell dränering i Västerås kan du skydda ditt hus och göra det till en säker och hälsosam plats att bo på.

Varför är dränering viktig för din fastighet i Västerås?

Din fastighet är beroende av ett väl fungerande dräneringssystem för att skydda den mot fukt från marken. En dålig dränering kan skapa fuktskador som kan leda till kostsamma underhållsreparationer. Men en bra dränering och avrinning av dagvatten kan förhindra skador och ge dig en god miljö att vistas i.

Hur fungerar dränering i Västerås?

Dränering i Västerås varierar beroende på markförhållandena på platsen. En professionell dräneringsfirma kan analysera behovet och åtgärderna som behövs för att skydda din fastighet mot fukt. Om huset står på mark som mest består av grus eller sand är det enklare att dränera, medan lerjord kan göra det svårare. Det är också viktigt att se till att avrinningen är god, annars kan vattentryck orsaka läckage in i källare och därmed översvämning. Ledningar kan också läggas runt husgrunden för att leda bort vatten.

Boka dränering i Västerås redan idag

Att låta dränera sitt hus ordentligt är en investering som förebygger framtida skador och stora utgifter. Dessutom kan du som privatperson utnyttja rotavdraget, vilket ger dig ett avdrag på 30 % på arbetskostnaden. Boka en professionell dräneringsfirma i Västerås idag och skydda din fastighet mot fukt och mögelskador.

Bli en efterfrågad rörmokare på Södermalm

30 May 2023

Att arbeta som rörmokare på Södermalm är ett givande och fysiskt krävande arbete som ger variation i vardagen. Det finns alltid behov av kvalificerade rörmokare på Södermalm och det finns flera olika vägar att välja för att nå dit.

Drömmer du om ett arbete där ingen dag är den andra lik? Känner du dig uttråkad av en vardag med fasta rutiner och tider? Har du en passion för att arbeta med händerna och hjälpa människor med deras problem? Då kan yrket som rörmokare vara det perfekta valet för dig.

Som utbildad VVS-montör har du också mycket goda möjligheter att få jobb på arbetsmarknaden. Det råder särskilt stor brist på rörmokare på Södermalm, vilket innebär att det alltid kommer att finnas behov av fler anställda inom yrket. Som utbildad VVS-montör kan du välja mellan att starta ditt eget företag eller att anställas av en redan etablerad firma.

Utbildningar för att bli rörmokare

Beroende på din ålder finns det olika vägar att gå för att bli utbildad rörmokare. Du kan börja din utbildning redan på gymnasiet genom att välja VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning mot VVS. Efter examen kommer du att få gå som lärling och två år senare kommer du att genomgå en provning.

Det finns också möjlighet att genomgå utbildning på Komvux eller genom Arbetsförmedlingen. Efter avklarad utbildning måste du dock fortfarande klara branschprovet från VVS-branschens yrkesnämnd för att bli en fullt utbildad rörmokare. När du väl har klarat detta prov kan du arbeta som rörmokare i hela landet.

Framtiden som rörmokare på Södermalm

Som rörmokare på Södermalm finns det goda möjligheter att få jobb på grund av bristen på kvalificerade arbetare inom yrket. Det innebär också att det finns utmärkta karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom yrket. Du kan exempelvis specialisera dig inom VVS-installationer för bostäder, industrier eller inom miljöteknik.

För att sticka ut på arbetsmarknaden som rörmokare på Södermalm är det viktigt att ha en bred kompetens inom yrket och att alltid vara uppdaterad med den senaste tekniken och utvecklingen inom branschen. Det är också viktigt att vara noggrann och ha god kundservice, då nöjda kunder är en förutsättning för att få fler uppdrag.

Läs mer om rörmokare i södermalm på: rörmokaresödermalm.nu

Rörmokare i Norrtälje kan rycka ut akut

18 May 2023

Att ha en god relation till en firma med rörmokare är bra. En rörmokare i Norrtälje kan exempelvis lösa problem med läckande rör eller med propp i en vask.

Att som hemmafixare utföra VVS-arbeten i egen regi är inte alls att rekommendera. Om det utförda arbetet ger upphov till vattenläckage och översvämning med allmän skadegörelse i en villa, ställer inte ett försäkringsbolag upp med ersättning för skadorna. Sådana arbeten ska utföras av en certifierad rörmokare.

En rörmokare har en gedigen yrkesutbildning och kompetensen är både av teoretisk och praktisk natur. Och kompetensen begränsar sig inte till att skarva och kröka rör. En rörmokare kan exempelvis installera en värmepump och dessutom se till att framledningstemperaturen till radiatorer och golvvärme blir korrekt.

Rörmokare installerar värmepump

Den som köpt ett äldre hus som värms upp med direktverkande el eller oljepanna, behöver se till att sänka sina energikostnader. Elkostnaderna är synnerligen opålitliga och har under den senaste tiden stigit drastiskt. Det hjälper föga att ha ett kärnkraftverk på några mils avstånd. Priset för el bestäms i realiteten av den europeiska elmarknaden.

Du värmer ditt hus med fossilt bränsle och det ger dig klimatmässiga skamkänslor. Och även olja har stigit i pris. Du bestämmer dig för att installera golvvärme i vardagsrummet, men i övriga rummen behåller du husets radiatorer. Du tar kontakt med en rörmokare i Norrtälje, som tar på sig att installera såväl värmepump som golvvärme. När installationen är klar ser rörmokaren till att allting blir rätt inställt.

Pålitlig rörmokare i Haninge – Anlita en expert för vatten- och avloppsinstallationer

10 May 2023

När det kommer till att skapa ett tryggt och säkert hem är det viktigt att ha fungerande vatten- och avloppssystem. Om något går fel kan det orsaka allvarliga skador på bostaden och det kan vara dyrt att åtgärda. Därför är det klokt att anlita en pålitlig rörmokare i Haninge för att göra jobbet åt dig.

Anlita skickliga rörmokare i Haninge

När det gäller installation av vatten och avlopp är det bäst att anlita en professionell rörmokare i Haninge. Detta är ett jobb som kräver specifika kunskaper och erfarenhet. En rörmokare i Haninge har den nödvändiga kompetensen för att se till att jobbet blir utfört på rätt sätt.

Högkvalitativt material för vatten och avlopp

Rörmokare i Haninge använder endast material av hög kvalitet för att garantera att installationen håller i många år framöver. Det är viktigt att använda bra material för att undvika problem i framtiden. Vatten kan lätt orsaka skador om rören är av dålig kvalitet eller om packningarna inte är tillräckligt tätade. Därför är det viktigt att investera i högkvalitativt material för att garantera en säker och pålitlig installation.

Kundnöjdhet är en prioritet

När du anlitar en rörmokare i Haninge kan du vara säker på att de tar jobbet på största allvar. De vill att du som kund ska bli nöjd med deras arbete och de strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat. En pålitlig rörmokare i Haninge är mån om att alla installationer ska vara snyggt utförda och hålla i många år framöver.

Få ned din elförbrukning med värmepumpar i Göteborg

30 Apr 2023

Allt fler väljer att se över sina elkostnader. Idag är det helt möjligt att få ned sina utgifter för el om man köper och installerar värmepump i Göteborg.

Det var helt omöjligt för Emil att få ihop det längre. Alla hans pengar gick till kostnader för huset och det värsta av allt, det mesta var för elen. Det fanns inget att dra ned på för Emil, med små barn i hemmet. Det var viktigt att hålla god värme i huset och det gick inte att vänta på att elen skulle bli billigare.

Emil försökte jobba extrapass varenda månad för att ha lite pengar över. Hans dröm var att åka på en utlandssemester med sina barn. Men då behövde han verkligen jobba extra. Alternativt ville han kunna spara undan inför nästa vinter istället, om han inte hittade ett sätt att få ned elkostnaden på.

Värmepumpar gör det behagligare inomhus

Emil började titta omkring lite mer, om det ändå fanns något sätt att få ner på elkostnaden. Just nu hade han bara direktverkande el, vilket inte var särskilt praktiskt eller billigt. Han hade dock hört mycket positivt om värmepumpar och funderade nu mer i dessa banor.

För att få svar på alla frågorna han hade, så kontaktade han en leverantör av värmepumpar i Göteborg. De hade all information som Emil behövde. Det blev en riktig aha-upplevelse när han fick svar på alla frågorna, samtidigt som det blev självklart att han skulle investera i en värmepump.

OVK-besiktning i Stockholm är otroligt viktigt

15 Apr 2023

Har du koll på när det är dags för en OVK-besiktning? Det ska göras regelbundet i de flesta byggnader. I Stockholm får du hjälp av en certifierad kontrollant.

Att gå och andas in dålig luft hela dagarna kan få en att må väldigt dåligt. Stora delar av dagarna spenderar man inomhus, det innebär att det krävs att luften är bra. Dålig luft kan ge en huvudvärk, yrsel, trötthet och så vidare. Det är helt enkelt sådant man inte vill bli drabbad av i onödan.

Det är därför det är så viktigt att kontrollera ventilationssystemet med jämna mellanrum. Oavsett vilket system det är, så ska det kontrolleras. Det finns något som kallas OVK-besiktning, det står för obligatorisk ventilationskontroll och det är precis vad det heter.

Vad innebär OVK-besiktning?

I korta drag innebär en OVK-besiktning att en certifierad kontrollant kommer ut och kontrollerar systemet. Med sig har kontrollanten ett protokoll där de skriver ned saker. Finns det något som behöver åtgärdas, så får man då reda på det efteråt. Blir det godkänt, så får du ett certifikat som kan hängas upp så andra får se att det är gjort.

I Stockholm finns det otroligt kunniga företag som är redo att hjälpa en att få en god inomhusluft. De vet hur viktigt det är med bra luft och brinner för att hitta lösningar till andra. Boka in din nästkommande OVK-besiktning i tid, beroende på vilken typ av byggnad det är så ska det göras inom olika tidsramar.

Läs mer kring en OVK-besiktning på denna sida: https://www.ventkontroll.nu/ 

Avloppsrensning nödvändig i Stockholm

4 Apr 2023

Många som har problem med avlopp försöker länge att rensa själva. Till sist behövs det ändå professionell avloppsrensning i Stockholm för bästa resultat.

Efter en hektisk dag hade Helen äntligen kommit hem och stängt dörren om sig. Hon hade en gratäng som hon förberett och som hon slängde in i ugnen medan hon tog ett snabbt bad. Hon hade längtat efter detta hela dagen och valde omsorgsfullt ut en badbomb som passade perfekt för att varva ner.

Hon hade ställt sin mobil på ringning så att hon in lugn och ro skulle kunna gå upp och klä sig i myskläder innan det var dags för mat. Hon steg ur karet och drog ur proppen. Efter att ha hämtat kläder upptäckte hon att badrumsgolvet var fyllt med vatten. Hon skulle behöva kontakta ett företag för avloppsrensning trots allt.

Avloppsrensning hindrade översvämningar

Trött plockade hon fram hink och trasa för att torka upp. När hon var nästan klar kände hon en doft av något bränt och mindes maten i ugnen. Som tur var hade bara ytan bränts och hon gjorde en notering om att kontakta någon som gjorde avloppsrensning i Stockholm. Men det fick vänta till måndagen för att inte få en allt för stor räkning.

Företaget kunde komma redan samma eftermiddag så hon tog ledigt några timmar från jobbet. De provade först att rensa men fick gå över till högtrycksspolning. Då lossnade proppen och vattnet rann ner utan problem. Så himla skönt, tänkte hon när de hade lämnat huset. Nu kunde hon kanske slippa städa badrummet varje dag. Avloppsrensning kan du läsa mer om på denna sida: https://www.avloppsrensningstockholm.se/ 

Värmepumpar i Stockholm sänker elräkningen

14 Mar 2023

Att sätta in värmepumpar i Stockholm är ett sätt att få ner sina elräkningar. På det sättet får du lite mer över i plånboken och kan göra roliga saker.

Alla vill nog ha varmt i sitt hus. Bor du i Stockholm och vill använda dina pengar till annat än elräkningar kan det vara värt att sätta in en värmepump. Den håller huset varmt och gott samtidigt som du får råd att kunna bekosta något mer än uppvärmning av ditt eget hus.

En värmepump är inte så dyr att installera även om det kostar en slant. Det gör att du får pengarna du lagt ut på att installera den tillbaka relativt fort i form av lägre kostnad för el. Att spara pengar på det sättet är alltid positivt hur du än vänder och vrider på det.

Värmepumpar i Stockholm är ett säkert kort

När du ska köpa värmepumpar i Stockholm ska du ta dig till ett ställe där du vet att de kan sin sak. Det är inte lätt för en lekman att kunna allt på sina fem fingrar. Inte heller alltid för en försäljare, men de kan alltid hjälpa dig räkna ut vilket som blir det bästa alternativet för din del.

En annan sak du kan få hjälp med är att få din värmepump installerad och kontrollerad med jämna mellanrum. Det är inte fy skam. Allt på ett enda ställe. Det kan kännas tryggt och lugnt att ha det samlat på en plats. Köpet, installationen och kontrollerna.

Perfekt ventilation i Uppsala

6 Mar 2023

Det är viktigt för hyresvärdar och villaägare att låta kontrollera husets ventilation i Uppsala. En ren inandningsluft är livsviktig för både vuxna och barn.

Det är lika illa om ventilerna är tilltäppta som om det är fritt blås och man får in avgaser och smuts. Det finns firmor som kommer ut till husägare och inspekterar ventilationen med jämna mellanrum, så kallad OVK-besiktning, och då kan man se om allt är i ordning och fläktarna fungerar.

Man kan behöva byta filter för att hålla inomhusluften ren, men man kan ibland också behöva byta hela anläggningen om den är sliten eller har lagt av helt. Den som är orolig för att ha bristfällig ventilation i Uppsala kan enkelt kontakta en firma för kontroll och service.

Ventilation som fungerar rätt

En perfekt ventilation byter luften inomhus på ett bra sätt, så att det känns vädrat och att det finns tillräckligt med syre. Dessutom måste man få bort föroreningar, så filter måste bytas då och då. När anläggningen kontrolleras brukar man samtidigt rensa fläktrör så att det inte finns något som alstrar bakterier och mikrober i kanalerna.

Både djur och människor behöver en god inomhusmiljö, och det betyder att man kan vara trygg med att andas in frisk luft. En certifierad inspektör vet precis vad det är för krav som ska ställas på ventilation i Uppsala, och efter noggrann kontroll utfärdas protokoll på vad som är lagat eller åtgärdat i fastigheten. Det är en säkerhet för alla som bor där att ventilationen verkligen fungerar. 

Läs mer kring ventilation på denna sida: https://www.ventilationuppsala.nu/ 

Rörmokare räddar helgen i Hägersten

23 Feb 2023

Familjen i Hägersten vaknade mitt i natten av ett olycksbådande ljud från badrummet. Och det tog inte lång stund innan telefonen gick varm till en rörmokare.

Allt som kunde hända verkade göra det, under familjens första helg i huset i Hägersten. Kanske berodde det på att man hade bjudit in vänner och släkt för att fira husköpet. Eller så ville huset direkt tala om att här fanns saker som man behövde ta tag i.

För först gick alla säkringar när maten skulle tillagas. Därefter blev det stopp i toaletten mitt under middagen. Den där typen av stopp där vattnet stiger uppåt istället för att spolas ut. Så där fick familjen något att göra som starkt påverkade matlusten. Men värst var nog röret som sprang läck mitt i natten. Något som fick familjen att snabbt ringa en rörmokare.

En rörmokare med jour i Hägersten

Precis som för denna familj så är det inte alltid som något inom vatten och avlopp händer under kontorstider. Därför är det tur att man kan få tag i en jourrörmokare i Hägersten. Någon som kan rädda alla kvällar, nätter och helger. En bra och pålitlig yrkesperson som finns till hands när alla andra är lediga.

Med hjälp av en jourrörmokare kunde familjens helg räddas och man lyckades därefter få ett mycket trevligt liv i huset. För det var precis som om huset hade fått hjälp med allt som behövdes och sedan var det bara frid och fröjd på alla sätt och vis.

En enkel rutin vid OVK besiktning i Stockholm

19 Feb 2023

En OVK besiktning kan vara relativt enkel att utföra i och runt omkring Stockholm. Det är bara att boka tid med en kontrollant och gå igenom allt steg för steg.

Det krävs att det är en godkänd kontrollant som utför en OVK-besiktning, oavsett hur liten byggnaden är och oavsett vart i landet din bostad eller din fastighet ligger. OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och är bland annat en hjälp för att du ska ha ett friskt boende.

Om din ventilation i byggnaden är undermålig kommer det att påverka din egen hälsa till det sämre. Det är ju ingen vidare bra utsikt eller hur? Ett friskt och väl ventilerat hus håller sig i bättre skick och bidrar till att även du känner dig friskare. Utan ventilation kan du bli sjuk på olika sätt.

Vid en OVK besiktning i Stockholm kontrolleras ditt inomhusklimat

En OVK i Stockholm syftar till att ge en klar och tydlig bild av hur inomhusklimatet ser ut i din fastighet. Det är till stor hjälp om du till exempel äger ett bostadshus som servar en hel del hyresgäster med bostad. Ju friskare och mer omhändertaget hus desto nöjdare hyresgäster.

Ventilation kan vara en del av det som innebär att din fastighet är så kallat frisk. Därför görs dessa OVK-kontroller med jämna mellanrum. Det brukar handla om att göra kontroller med tre till fem, ibland ända upp till sex års mellanrum. På så sätt ser man hur det utvecklas genom åren.

Rörmokare Täby - en säker badrumsrenovering

29 Jan 2023

Idag ser man att fler och fler privatpersoner renoverar framför att resa, köpa nya bilar eller lägga pengarna på nöjen. Den egna bostaden prioriteras på ett helt annat sätt idag än vad som tidigare var fallet. Ett av de rum som står överst på önskelistan över renoveringar handlar om badrummet.

Ett snyggt badrum definierar på många sätt bostaden - det blir ett statement och dessutom så handlar det även om att badrummet idag fyller en funktion i att minska stress. Men, felet är att många privatpersoner renoverar utan professionell hjälp. Genom att anlita en rörmokare i Täby så ser man till att undvika de kostsamma skadorna i framtiden.

Många fuktskador i badrum

Köket och badrummet är de två rum som renoveras flitigast i Sverige. Det är också de två rum där flest fukt- och vattenskador anmäls till försäkringsbolagen. Inte sällan så handlar det om att privatpersoner - i jakt på att spara pengar - valt bort hjälpen från en rörmokare och detta innebär också, till mångas förvåning, att man inte får någon ersättning.

Om du får en fuktskada i ditt badrum och där du inte anlitat en rörmokare så kan du också få väldigt, väldigt svårt att få ut pengar från ditt försäkringsbolag. Dessa ställer idag höga krav på att utförandet dels ska dokumenteras och att det dels också ska ha skett på ett fackmannamässigt sätt.

Anlita en rörmokare med Rot-avdraget

Du begår inget brott om du väljer bort en rörmokare i Täby, men du tar definitivt en onödig risk. En badrumsrenovering är ett av de mest komplexa projekt som finns och utöver en rörmokare så kommer en elektriker att behövas - en sådan måste du enlig lag anlita - samt en plattsättare. Plattsättning kan du säkerligen klara själv, men just vad gäller exempelvis dragning av vatten och avlopp så krävs det särskilda kunskaper.

Drömmer du om ett nytt badrum som håller i längden? I så fall krävs en rörmokare, så enkelt är det bara. Tänk även på att du idag kan använda dig av Rot-avdraget och genom detta dra av 30 % av den totala arbetskostnaden. En rörmokare i Täby är en investering! Läs mer om rörmokare på den här hemsidan: rörmokaretäby.nu

Högtrycksspolning i Stockholm – kraftfull propplösning

12 Nov 2022

Har du ständiga problem med lägenheter där vatten i diskhon rinner ut långsamt? Då kan du få hjälp av ett företag som kan högtrycksspolning i Stockholm.

Att arbeta som fastighetsskötare i en hyresbostad kan ibland kännas tröstlöst. Klagomål om temperaturen i bostaden och drag från fönster tillhör vanligheten. Det mest akuta problemet är förstås när avloppen inte funkar. Utan vaskrensare klarar sig inte fastighetsskötaren. Många lär sig nämligen aldrig att fett och matavfall inte ska spolas ut i diskhon,

Du är fastighetsskötare för flera hyreslägenheter. Du misstänker att din vaskrensare inte längre räcker till för att lösa upp propparna i ett hus. Förmodligen har det bildats en rejäl propp någonstans i avloppet. Du kontaktar ett företag med specialkunskap.

Högtrycksspolning i Stockholm – med extra kraft

Den specialist du tagit kontakt med gör först en inspektion av avloppet i fastigheten. Specialisten förklarar att den dåliga lukten och att vattnet rinner långsamt beror på att det finns en propp i systemet. Hur har den uppstått? Det kan bero på att rören har skadats. Under årens lopp kan hyresgäster ha löst upp proppar med kaustiksoda, vilket gett frätskador på rören som till slut gör att de vittrar sönder.

Om avloppsrör har skadats för mycket, kan det bli nödvändigt att byta någon del eller att göra stambyte. En lindrigare åtgärd är att klä rören invändigt med relining. Men ofta räcker det med att högtrycksspola rören. Då rensas de från smuts, avlagringar och proppar. Det bästa är att låta en specialist på högtrycksspolning i Stockholm spola rören vid flera tillfällen.

Smide gjort i Stockholm

10 Sep 2022

Det är vackert med produkter skapade i smide. Att skapa sin egen konst i trädgården i Stockholm tillsammans med ett proffs är spännande och intressant.

Lena och Lennart hade precis renoverat sitt drömhus i en förort till Stockholm. De hade haft möjlighet att göra allt de önskat och nu hade turen äntligen kommit till trädgården. De hade hyrt in en landskapsarkitekt för att få de rätta proportionerna. Samt att blommorna skulle avlösa varandra allt eftersom sommardagarna avlöste varandra.

De hade anlitat ett svets- och smidesföretag som gjort de vackra balkongerna, trappräcket till yttertrappan och grindar i smide. Båda var nämligen tokiga i smidessaker. Nu när trädgården skulle få sitt ville de ha flera olika smidesdetaljer även där. Som skulle knyta ihop huset med den vackra trädgården utanför.

Smide skapar hemtrevnad

De hade tillbringat några kvällar med att rita bänken. Förutom den skulle de ha två stycken smideskrokar som de kunde göra brasor i på vintern och ställa blomsterarrangemang i på sommaren. De skulle stå vid vid grinden samt nedanför yttertrappan. Bänken skulle stå en bit in i trädgården där det ofta var skugga under sommaren.

De hade kontaktat ett företag i Stockholm som arbetade med smide och skickat ritningar på vad de tänkt sig. Inom några dagar fick de till svar att de gärna tog sig an deras önskemål och skulle komma på besök för att diskutera projektet. Lena och Lennart kunde pusta ut. Nu skulle snart sista delen i husprojektet vara klart och de kunde äntligen njuta av sitt nya hem. Hör av dig till detta företag om du behöver hjälp med allt något som kan lösas av en smide: www.allsvets.se

← Äldre inlägg