Rörmokare i Norrtälje kan rycka ut akut

Att ha en god relation till en firma med rörmokare är bra. En rörmokare i Norrtälje kan exempelvis lösa problem med läckande rör eller med propp i en vask.

Att som hemmafixare utföra VVS-arbeten i egen regi är inte alls att rekommendera. Om det utförda arbetet ger upphov till vattenläckage och översvämning med allmän skadegörelse i en villa, ställer inte ett försäkringsbolag upp med ersättning för skadorna. Sådana arbeten ska utföras av en certifierad rörmokare.

En rörmokare har en gedigen yrkesutbildning och kompetensen är både av teoretisk och praktisk natur. Och kompetensen begränsar sig inte till att skarva och kröka rör. En rörmokare kan exempelvis installera en värmepump och dessutom se till att framledningstemperaturen till radiatorer och golvvärme blir korrekt.

Rörmokare installerar värmepump

Den som köpt ett äldre hus som värms upp med direktverkande el eller oljepanna, behöver se till att sänka sina energikostnader. Elkostnaderna är synnerligen opålitliga och har under den senaste tiden stigit drastiskt. Det hjälper föga att ha ett kärnkraftverk på några mils avstånd. Priset för el bestäms i realiteten av den europeiska elmarknaden.

Du värmer ditt hus med fossilt bränsle och det ger dig klimatmässiga skamkänslor. Och även olja har stigit i pris. Du bestämmer dig för att installera golvvärme i vardagsrummet, men i övriga rummen behåller du husets radiatorer. Du tar kontakt med en rörmokare i Norrtälje, som tar på sig att installera såväl värmepump som golvvärme. När installationen är klar ser rörmokaren till att allting blir rätt inställt.

18 May 2023