Lös ett stopp i avlopp

Problem med avloppet kan man få även om man försöker göra allting rätt. Inget fett i avloppet, varmt vatten osv. Trots det kan man få stopp i avlopp. Som tur är finns det även en lösning.

Stopp i avloppet igen. Suck, vilken otur man har. Trots att man haft det tidigare och vet att det finns en lösning så sprider sig en jobbig känsla i kroppen. Att ständigt behöva påminna sig själv att man inte kan använda avloppet, det är inte enkelt. När man dessutom använder avloppet flera gånger dagligen. Allt går via avloppet – diskvattnet, toaletten, duschen. Man blir minst sagt begränsad utan ett fungerande avloppssystem. Det är något man behöver ta itu med snabbt. Även om det innebär att man löser det utanför kontorstid. Som tur är finns företag som alltid är redo att hjälpa dig. Sök på internet på “stopp i avlopp jour”.

Hur fixar man stopp i avlopp?

Tack och lov händer det inte allt för ofta att man får stopp i avloppet. För visserligen finns det företag med utbildade VVS:are, men det kan bli kostsamt. De som arbetar med att lösa stopp i avloppet har speciella metoder de använder sig av för att lösa problemet. En del använder sig av varmvatten med högt tryck. Det sprutas då in i rören och tar bort stoppet. Andra använder sig av en maskin som gör att det blir ett vakuum. Det gör att allting sugs ut så hela röret blir tömt och även stoppet försvinner.

20 Feb 2022