Rörmokare Täby - en säker badrumsrenovering

Idag ser man att fler och fler privatpersoner renoverar framför att resa, köpa nya bilar eller lägga pengarna på nöjen. Den egna bostaden prioriteras på ett helt annat sätt idag än vad som tidigare var fallet. Ett av de rum som står överst på önskelistan över renoveringar handlar om badrummet.

Ett snyggt badrum definierar på många sätt bostaden - det blir ett statement och dessutom så handlar det även om att badrummet idag fyller en funktion i att minska stress. Men, felet är att många privatpersoner renoverar utan professionell hjälp. Genom att anlita en rörmokare i Täby så ser man till att undvika de kostsamma skadorna i framtiden.

Många fuktskador i badrum

Köket och badrummet är de två rum som renoveras flitigast i Sverige. Det är också de två rum där flest fukt- och vattenskador anmäls till försäkringsbolagen. Inte sällan så handlar det om att privatpersoner - i jakt på att spara pengar - valt bort hjälpen från en rörmokare och detta innebär också, till mångas förvåning, att man inte får någon ersättning.

Om du får en fuktskada i ditt badrum och där du inte anlitat en rörmokare så kan du också få väldigt, väldigt svårt att få ut pengar från ditt försäkringsbolag. Dessa ställer idag höga krav på att utförandet dels ska dokumenteras och att det dels också ska ha skett på ett fackmannamässigt sätt.

Anlita en rörmokare med Rot-avdraget

Du begår inget brott om du väljer bort en rörmokare i Täby, men du tar definitivt en onödig risk. En badrumsrenovering är ett av de mest komplexa projekt som finns och utöver en rörmokare så kommer en elektriker att behövas - en sådan måste du enlig lag anlita - samt en plattsättare. Plattsättning kan du säkerligen klara själv, men just vad gäller exempelvis dragning av vatten och avlopp så krävs det särskilda kunskaper.

Drömmer du om ett nytt badrum som håller i längden? I så fall krävs en rörmokare, så enkelt är det bara. Tänk även på att du idag kan använda dig av Rot-avdraget och genom detta dra av 30 % av den totala arbetskostnaden. En rörmokare i Täby är en investering! Läs mer om rörmokare på den här hemsidan: rörmokaretäby.nu

29 Jan 2023