Smide gjort i Stockholm

Det är vackert med produkter skapade i smide. Att skapa sin egen konst i trädgården i Stockholm tillsammans med ett proffs är spännande och intressant.

Lena och Lennart hade precis renoverat sitt drömhus i en förort till Stockholm. De hade haft möjlighet att göra allt de önskat och nu hade turen äntligen kommit till trädgården. De hade hyrt in en landskapsarkitekt för att få de rätta proportionerna. Samt att blommorna skulle avlösa varandra allt eftersom sommardagarna avlöste varandra.

De hade anlitat ett svets- och smidesföretag som gjort de vackra balkongerna, trappräcket till yttertrappan och grindar i smide. Båda var nämligen tokiga i smidessaker. Nu när trädgården skulle få sitt ville de ha flera olika smidesdetaljer även där. Som skulle knyta ihop huset med den vackra trädgården utanför.

Smide skapar hemtrevnad

De hade tillbringat några kvällar med att rita bänken. Förutom den skulle de ha två stycken smideskrokar som de kunde göra brasor i på vintern och ställa blomsterarrangemang i på sommaren. De skulle stå vid vid grinden samt nedanför yttertrappan. Bänken skulle stå en bit in i trädgården där det ofta var skugga under sommaren.

De hade kontaktat ett företag i Stockholm som arbetade med smide och skickat ritningar på vad de tänkt sig. Inom några dagar fick de till svar att de gärna tog sig an deras önskemål och skulle komma på besök för att diskutera projektet. Lena och Lennart kunde pusta ut. Nu skulle snart sista delen i husprojektet vara klart och de kunde äntligen njuta av sitt nya hem. Hör av dig till detta företag om du behöver hjälp med allt något som kan lösas av en smide: www.allsvets.se

10 Sep 2022